Meld je hier aan voor onze feestavond

1 juni 2024 vanaf 18:00 uur

Beste gehaktballiefhebbers,

Feest mee terwijl we onze gouden jubileumviering inluiden! Op 1 juni vieren we met trots en passie 50 jaar van de meest heerlijke gehaktballen in Nederland. Van bescheiden begin als “Cafetaria Unique” tot het hedendaagse icoon als “Ballenkoning”, onze gehaktbal heeft altijd het middelpunt van ons succesverhaal gevormd.

Kom langs en beleef een dag vol festiviteiten die de rijke geschiedenis van onze bal eren. Ontdek tijdens onze exclusieve rondleidingen hoe onze smaakvolle ballen met liefde en vakmanschap worden bereid. Van de ambachtelijke ingrediënten tot het geheime familierecept, we onthullen alles wat onze ballen zo onweerstaanbaar maakt.

Stap daarna terug in de tijd op ons nostalgische plein, waar we de hoogtepunten van de afgelopen 50 jaar herbeleven. Begin bij Ollie de Frietbus, waar je kunt genieten van knapperige frietjes en heerlijke sauzen, perfect om je gehaktbal mee te combineren. Vervolg je reis naar de vertrouwde Volkswagen bus, waar de iconische Luna ijsmachine staat om je te verfrissen met een heerlijk ijsje, maar ook met een klassiek slaatje zoals vroeger. Geniet van verse groenten, knapperige sla en huisgemaakte dressings, precies zoals we het deden in de begindagen van ons bedrijf. en natuurlijk onze eigen Ballenwagen – elk een symbool van onze culinaire reis door de decennia.

Na een dag vol festiviteiten ter ere van ons 50-jarig bestaan, nodigen we jullie graag uit voor een exclusieve feestavond op 1 juni. Het belooft een avond vol gezelligheid, culinaire hoogstandjes en nostalgie te worden, speciaal voor onze gewaardeerde genodigden.

Samen willen we toosten op 50 jaar van heerlijke smaken en onvergetelijke herinneringen. Dus trek je feestelijkste outfit aan en sluit je aan bij ons voor een avond vol verrassingen en genoegens.

Om ervoor te zorgen dat we voldoende plaats hebben voor al onze gasten, vragen we vriendelijk om je aan te melden via onze speciale pagina voor de feestavond.

Mis deze exclusieve kans niet om samen met ons te proosten op nog eens 50 jaar van smaakvolle traditie en culinair genot. Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van deze bijzondere avond!

To-top