Partyballetjes

Partyballetjes

De partyballetjes zijn al gebakken.
Dat betekent dat je ze koud kunt serveren.
Maar ook in saus prima warm te maken.
Wat dacht je van een heerlijke tomatensaus voor bij de spaghetti ?
Of een satésaus voor bij de nasi?
Ballenkoning Jus voor bij de stamppot?
Onbegrensde mogelijkheden.

Zak 850 Gram

Zak 1700 gram

  1. In de lekkerste jus van Nederland, de Ballenkoning Jus

              Voor 1 liter neem 55 gram Ballenkoning Jus  Kook 1 liter water en strooi de juspoeder al roerend er langzaam in. Zet het vuur op klein en laat de jus even pruttelen. Leg hier de partyballetjes in en laat ze langzaam warm worden. Als je ze iets langer wil laten liggen maak je een au bain-marie Je neem t een grote en een iets kleinere pan. Doe een randje water in de grote pan. Zet hierin de kleine pan met Ballenkoning Jus die je net hebt gemaakt. Vul in de grote pan het water aan zodat het er niet overheen gaat. Zet op klein vuur en je kan het uren laten staan Zodat de Ballenkoning Jus heerlijk in de partyballetjes kan trekken.

  1. In de magnetron;

Neem altijd een schaal met deksel hiermee voorkom je uitdroging

Als de Partyballetjes bevroren zijn eerst ontdooien op ontdooistand ± 3 minuten

Hierna nog ongeveer een minuut of 2 in magnetron verwarmen naar gelang de wattage

  1. In de oven

Op lage temepperatuur ongeveer 95 C

Bevroren ongeveer 45 minuten

Vers ongeveer 25 minuten

Maar ook koud zijn de partyballetjes van de Ballenkoning overheerlijk

Ingrediënten

varkensvlees , uien, PANEERMEEL GLUTEN, rundvet, gedeeltelijk geharde palmolie, KIPPEN-EI, paprika, kruiden en specerijen, rode pepers, water, gehydrolyseerd TARWE, EIWIT, glucosestroop, zuurteregelaar E260, suiker, conserveermiddel E211, stabilisatoren : E450(I), E451(I), E452(II) , smaakversterkers: E621, E631, anti-oxidant E300, kleurstof: paprika – concentraat, anti schuimmiddel E900

Voedingswaarde

Product

 Per 100 (g)Per portie (160 g)RI*/GDA
Energie= 1285 kJ2056 kJ25 %
Energie= 310 kcal496 kcal25 %
Vetten= 25.3 g40.5 g58 %
Waarvan verzadigde vetzuren= 9.8 g15.7 g78 %
Koolhydraten= 6.1 g9.8 g4 %
Waarvan suikers= 0.4 g0.6 g1 %
Eiwitten= 14.1 g22.6 g45 %
Zout= 1.85 g2.96 g49 %

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal).

Wettelijke allergenen

Receptuur bevatglutenbevattende granen, tarwe, ei
Receptuur bevat niet, maar kan sporen bevatten van 
Receptuur bevat nietrogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe, schaaldieren, vis, pinda’s, soja, melk, noten, amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten, selderij, mosterd, sesam, sulfiet (E220 – E228), lupine, weekdieren
 
To-top
Spring naar toolbar