Partyballetjes
De partyballetjes zijn al gebakken.
Dat betekent dat je ze koud kunt serveren.
Maar ook in saus prima warm te maken.
Wat dacht je van een heerlijke tomatensaus voor bij de spaghetti ?
Of een satésaus voor bij de nasi?
Ballenkoning Jus voor bij de stamppot?
Onbegrensde mogelijkheden.
Bak 850 gram
Doos 2 KG
- In de lekkerste jus van Nederland, de Ballenkoning Jus
Voor 1 liter neem 55 gram Ballenkoning Jus Kook 1 liter water en strooi de juspoeder al roerend er langzaam in. Zet het vuur op klein en laat de jus even pruttelen. Leg hier de partyballetjes in en laat ze langzaam warm worden. Als je ze iets langer wil laten liggen maak je een au bain-marie Je neem t een grote en een iets kleinere pan. Doe een randje water in de grote pan. Zet hierin de kleine pan met Ballenkoning Jus die je net hebt gemaakt. Vul in de grote pan het water aan zodat het er niet overheen gaat. Zet op klein vuur en je kan het uren laten staan Zodat de Ballenkoning Jus heerlijk in de partyballetjes kan trekken.
- In de magnetron;
Neem altijd een schaal met deksel hiermee voorkom je uitdroging
Als de Partyballetjes bevroren zijn eerst ontdooien op ontdooistand ± 3 minuten
Hierna nog ongeveer een minuut of 2 in magnetron verwarmen naar gelang de wattage
- In de oven
Op lage temepperatuur ongeveer 95 C
Bevroren ongeveer 45 minuten
Vers ongeveer 25 minuten
Maar ook koud zijn de partyballetjes van de Ballenkoning overheerlijk
Ingrediënten
Doorstraald: Nee
Allergenen
gluten | schaal- dieren |
ei | vis | pinda’s | soja | melk |
+ | + |
noten | selderij | mosterd | sesam | sulfiet | lupine | week- dieren |
Met | Kan sporen bevatten | Zonder | Niet aangeleverd |
+ | +/- | o |
Voedingswaarde
Product | |||
---|---|---|---|
Per 100 (g) | Per portie (160 g) | RI*/GDA | |
Energie (kJ/kcal) | 1285 / 310 | 2056 / 496 | 25% |
Vetten | 25.3 g | 40.5 g | 58% |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.8 g | 15.7 g | 78% |
Koolhydraten | 6.1 g | 9.8 g | 4% |
waarvan suikers | 0.4 g | 0.6 g | 1% |
Eiwitten | 14.1 g | 22.6 g | 45% |
Zout | 1.85 g | 2.96 g | 49% |