POS materialen bestellen

Wij van De Ballenkoning hechten veel waarde aan ons merk en de uitstraling hiervan. We zijn er daarom ook van overtuigd dat herkenbaarheid van ons logo en merk bijdraagt aan de verkoop van onze producten. Daarom willen we al onze wederverkopers waar dan ook ondersteunen met verschillende POS (point of sale) materialen.

Iedere wederverkoper heeft hier anderen wensen en mogelijkheden in. Daarom kan je op deze pagina jouw POS materialen uitkiezen en bestellen. Wij sturen na het invullen van het formulier de POS materialen kosteloos naar je op. We vragen je wel na het ontvangen en plaatsen van de POS materialen ons een aantal foto’s te sturen van de materialen.

Ook kan je aangeven in het onderstaande formulier of de foto’s met de POS materialen op onze Social media kanalen/ website geplaatst mogen worden met een vermelding van jouw bedrijfsnaam. Zo creëren we een win /win situatie waarin huidige en toekomstige klanten weten waar het lekkerste balletje van Nederland en onze anderen producten verkocht worden.

Poster Ballenkoning lekkerste balletje van Nederland

Verkrijgbaar in:

A0, A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7

Zowel op Blueback en karton

Poster Ballenkoning

Verkrijgbaar in:

A0, A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7

Zowel op Blueback en karton

Ronde sticker Ballenkoning

Ronde sticker met een doorsnede van 50 cm

Reminder in de reclame van De Ballenkoning op radio JND

Reminder in de Ballenkoning spot op Radio JND?

Zit jou zaak in de regio Brabant zuid- oost en wil jij promoten dat je onze producten verkoopt? Kies dan voor een GRATIS naamsvermelding in onze reminder op radio JND.

Bestel formulier

To-top